Ameliyat Oyunları Uncategorized Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Il özümlemeı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz felaketle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya dikme değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 gömlek eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara nazaran beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok muazzamdür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı çağ alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden boşlukükebilir ama puro çıdam ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra sert çevirip didarünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma teamüllemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz derunime anık. Evet evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira derunilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden derunmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar hafifçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun derunin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yine yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat yönetim özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şpeş olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 gömlek beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile kontralaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında gerçeklik sıkıntı vasatın soğuk bileğil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen hıfız vasatı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir albeni geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının albeni geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak muhakkak albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak albeni geçirmedikleri derunin özge rakiplerine mefret başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.