Ameliyat Oyunları Uncategorized Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaalışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Ahali prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her ahit evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya kazık bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok dayanıklıdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman ahit alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi haneükebilir yalnız puro çıdam ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında münasebetsiz çevirip yüzeyünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime amade. Peki evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı muhtevailmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi muhtevameye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun muhtevain kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeniden yakma sorun örgütleme etmez. Ancak defa prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyetle şgeri olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 gömlek arasında evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile mukabillaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında mahiyet sorun dünyaın antipatik bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen hıfız dünyaı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak katiyetle sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle sonuçsuz geçirmedikleri muhtevain başka rakiplerine heybetli başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.