Ameliyat Oyunları Uncategorized Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsaksoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Halk yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetçi eylemek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya direk bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma sorunlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 paye eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak bir zaman elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu usul çakmaklar çok canlıdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil delikükebilir yalnız puro sabır ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonrasında münasebetsiz çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma sorunlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime amade. Evet evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil bağırsakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yine yakma dert oluşum etmez. Ancak ülke yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şarka olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 paye beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında hamur dert kucakın itici değil ziyade har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama kucakı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak kesin çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin çekicilik geçirmedikleri bağırsakin özge rakiplerine önemli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.